Световният и олимпийски шампион по бокс Владимир Кличко се включи към бригадата

...
Световният и олимпийски шампион по бокс Владимир Кличко се включи към бригадата
Коментари Харесай

Владимир Кличко се записа в запаса на украинската армия

Световният и олимпийски първенец по бокс Владимир Кличко се включи към бригадата за териториална защита на Киев. Новината заяви неговия брат и кмет на украинската столица Виталий Кличко.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 158
Това се случва на фона на растящото напрежение сред Русия-НАТО-САЩ и Украйна.

От 1 януари 2022 година, въз основа на закона " За основите на национална опозиция "  силите на териториалната защита към този момент са част от войските на Въоръжените сили на Украйна. 

Законът планува те да работят на териториален принцип и извън региони, в които се случват военни дейности. Към тези сили влизат както редови военни, по този начин и запасняци, които ще получават парично заплащане.

Към бригадите за териториална отбрана могат да се включат жителите на възраст от 18 до 60 години, без значение от пол или неналичието на боен опит.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 158  Франция: Засега няма индикации, че Русия е подготвена да нахлуе в Украйна Франция: Засега няма индикации, че Русия е подготвена да нахлуе в Украйна  Путин: Съединени американски щати се пробват да ни въвлекат във въоръжен спор Путин: Съединени американски щати се пробват да ни въвлекат във въоръжен спор  Ердоган: Турция не желае война сред Русия и Украйна Ердоган: Турция не желае война сред Русия и Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР